Hoe installeer ik met Installatron een script rechtstreeks in de map public_html?

Antwoord Tijdens de installatie van een script via de Installatron Script Installer kunt u bij 'Pad' aangeven in welke map het script dient te worden geïnstalleerd. Standaard staat hier vaak de naam van het script of een andere naam als 'blog' of 'forum' ingevuld en wordt het script dus in een submap met de betreffende naam geinstalleerd (bvb. http://www.mijndomeinnaam.nl/joomla). Hiermee wordt voorkomen dat u een bestaande website in de map public_html overschrijft.

Installatron

Wenst u het script toch rechtstreeks te installeren in de map public_html om het zo meteen benaderbaar te maken na het intypen van enkel uw domeinnaam (bvb. http://www.mijndomeinnaam.nl), wis dan tijdens de installatieprocedure bij 'Pad' de naam van het script.

Installatron

Opgelet: dit is slechts mogelijk bij één script! Installeert u meerdere scripts rechtstreeks in de map public_html, dan zal u bestanden van de andere scripts overschrijven en zullen uw scripts dus niet meer (correct) functioneren.

Artikel details
Artikel ID: 70
Categorie: Scripts en CMS
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 4.0/5.0 (4)