Kennisbank
123-webhost > Kennisbank overzicht

Zoeken:


Hoe kan ik het wachtwoord voor de FTP wijzigen?

Antwoord 1. Login in het DirectAdmin controlpaneel (http://www.uwdomein.nl:2222).
2. Kies voor 'FTP-beheer'.
3. Klik rechts naast de betreffende gebruiker in het vak password op 'change'.

Indien u het wachtwoord van de hoofduser wilt wijzigen, dan kan dat via de link 'Wijzig wachtwoord' (of via de button Password bovenaan) in het controlpanel.
 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Artikel details
Artikel ID: 36
Categorie: FTP
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 4.0/5.0 (4)

 
« Ga terug



Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy | Prijzen in euro en exclusief btw tenzij anders vermeld.