Hoe maak ik een A-record aan?

Antwoord 1) Log in in het DirectAdmin-controlpanel.
2) Kies voor 'DNS-beheer'.
3) Scroll naar 'Voeg records toe'.
4) Vul in het vak links naast 'A' de naam van het gewenste subdomein in.
5) Vul in het vak rechts naast 'A' het ip-adres in waarnaar u het subdomein wil laten verwijzen.
6) Klik op 'Voeg toe'.

Als er al een A-record voor het subdomein bestaat, dan dient u dit eerst te verwijderen door naast het A-record een vinkje te plaatsen en op 'Verwijder record' te klikken.

Note: DNS-wijzigingen hebben enige tijd nodig om overal doorgevoerd te worden. Dit kan tot 24 uur lang duren.

Artikel details
Artikel ID: 151
Categorie: DNS
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 4.1/5.0 (30)