Ik ben het wachtwoord van mijn controlpanel kwijt.

Antwoord Indien u het wachtwoord van uw controlpanel kwijt bent kunt u dit eenvoudig opvragen door onderin het loginscherm te klikken op de link 'Wachtwoord vergeten?'.

""

U ontvangt na het ingeven van uw gebruikersnaam een email met verdere instructies om het wachtwoord te laten resetten. Deze email wordt verzonden naar het emailadres dat in het controlpanel is ingegeven.

Indien u uw gebruikersnaam niet meer kent of het emailadres in uw controlpanel niet meer actief is, neem dan contact op met onze supportdienst.

Artikel details
Artikel ID: 129
Categorie: Servers en sitebeheer
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.7/5.0 (9)